100 Receta Për Burgerë Dhe Sandwichë Veganë (Paperback)

100 Receta Për Burgerë Dhe Sandwichë Veganë By Fatjona Uruçi Cover Image
$39.99
Usually Ships in 1-5 Days

Description


Sandui t jan nj nga ushqimet m t gjithanshme t p rgatitura n mbar bot n. Zakonisht p rb hen nga nj ose dy feta buk me nj mbushje me mish, pul , peshk, djath , perime ose p rb r's t tjer . Buka vjen n nj larmi formash dhe madh sish dhe nj shum llojshm ri pothuajse t pakufishme mbushjesh. Si rezultat, sandui et sh rbehen n m nyra t ndryshme n var si t p rdorimit t synuar.

Sandui et shoq rohen me vafer , marule byrynxhyk (t cop tuara), lak risht , lak r lak r ose karota. Sandui et b hen me buk t bardh , buk kafe, buk franceze, rrota buke ose buk n form varke. Llojet e sandui eve


1. Sandui i thjesht

2. Sandui i hapur


Shembuj t sandui eve:


- Tort sandui - K to duken si mb lsira me shtresa akulli dhe jan b r me buk t rrumbullak ta. Glagu i but me gjalp , djath dhe p rb r's t tjer pritet n dy ose tre feta t rrumbullak ta. Ashtu si mb lsira, sht e prer n copa.

- Buka: - Buka e buk's pritet n feta p r's gjati, m pas mbushet dhe ngrihet n shtresa p r t b r nj sandui me buk . Sh rbehet duke e prer buk n n feta.

- Rrota e maj s: - Buka pritet n feta p r's gjati p r t b r nj sandui me rrota. Gjalp dhe nj mbushje e but me ngjyr t kund rta shp rndahen n m nyr t barabart mbi buk .

- Fjongo: B hen me dy buk me ngjyra t ndryshme. Dy feta buk kafe dhe nj fet buk e bardh , ose anasjelltas. P r t b r sandui t p rdoren tre feta buk , me dy mbushje me ngjyra t ndryshme. Ato sh rbehen t prera n shirita t holl .

- Double Decker: Si n nkupton edhe emri, p rdoren tre feta, ku feta e par p rmban mbushjen dhe feta e dyt p rmban gjalp . Feta e tret hidhet sip r me marule, domate dhe kastravec p rpara se t sh rbehet.

- Bookmaker: Nj biftek i pjekur n skar vendoset midis nj roleje t lyer me gjalp ose buke franceze t p rhapur me mustard franceze.Product Details
ISBN: 9781805421351
ISBN-10: 1805421352
Publisher: Fatjona Uruci
Publication Date: November 16th, 2022
Pages: 218
Language: Albanian

Audiobooks

Digital Audio Books

Get a Gift Card

Gift Cards

Nine Stores in Sonoma, Napa and Marin Counties

Petaluma Store

140 Kentucky Street
707-762-0563
click for hours & infoPetaluma 
Underground

140 Kentucky Street
707-782-0228
click for hours & infoSebastopol Store

138 N.Main Street
707-823-2618
click for hours & infoSanta Rosa Store

(Montgomery Village)
775 Village Court
707-578-8938
click for hours & infoHealdsburg Store

104 Matheson Street
707-433-9270
click for hours & infoNapa Store

1300 First Street, Suite 398
707-252-8002

click for hours & infoCalistoga Store

1330 Lincoln Avenue
707-942-1616
click for hours & infoSan Rafael Store

1200 4th Street
415-524-2800

click for hours & infoNovato Store

999 Grant Avenue
Suite 105
(415) 763-3052
click for hours & infoLarkspur Store
2419 Larkspur Landing Circle
(415) 870-9843
click for hours & info

Headquarters (Offices)

139 Edman Way 
Sebastopol
707-823-8991
click for hours & info